Gespreksvaardigheden en omgaan met feedback

voor (jong)volwassenen
Doelgroep:  Organisaties, Ouders, Jongeren, Starters op de arbeidsmarkt
Trainingsduur:  2 - 3 weken
Kostenindicatie:  Vanaf € 1000
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: Gespreksvaardigheden en omgaan met feedback - voor (jong)volwassenen


 

Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever staat gespreksvoering en / of het omgaan met feedback centraal. Luisteren, afstemmen, doorvragen of het geven / ontvangen van feedback zijn niet altijd even gemakkelijk. Deze training is geschikt voor teams waarin communicatie aandacht behoeft of waar (nog) geen feedback wordt gegeven aan elkaar. We verdiepen ons in de regels van het geven van feedback, we oefenen het herkennen van weerstanden en drempels en we werken met opdrachten waarin we het geleerde in de praktijk brengen.

Deze cursus kan zowel op het Hoornbeeck College als op de eigen locatie voor een team worden verzorgd en beslaat 3 dagdelen.

In overleg kan het programma op de specifieke situatie worden aangepast.

De prijsindicatie betreft een bedrag voor een incompany training.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. van de Braak-Griffioen: tel.nr. 085 - 483 8493, email: connect@hoornbeeck.nl.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
232