Individuele coaching en supervisie voor (jong)volwassenen

Beter functioneren in uw werk
Doelgroep:  Organisaties, Jongeren, Starters op de arbeidsmarkt
Trainingsduur:  > 4 weken
Kostenindicatie:  Vanaf € 1500
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: Individuele coaching en supervisie voor (jong)volwassenen - Beter functioneren in uw werk


 

Deze training is bestemd voor iedereen die beter wil functioneren in zijn / haar werk. Soms is er een impasse ontstaan die onderzocht moet worden, en voor anderen is het zoeken naar een betere inzet van de eigen kwaliteiten de doelstelling. Ook degenen met een werkprobleem hebben baat bij deze vorm van begeleiden. Loopbaanontwikkeling, stresshantering, samenwerkingsproblematiek of de balans tussen werk en privé kunnen thema’s zijn.

Wanneer er sprake is van een managementfunctie zullen managementvaardigheden, reflectie- en coaching vaardigheden en verzuimpreventie / re-integratie aan de orde komen.

Een traject beslaat, afhankelijk van de begeleidingsvraag, 5 tot 10 bijeenkomsten, en vindt plaats op het Hoornbeeck College.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. van de Braak-Griffioen: tel.nr. 085 - 483 8493, email: connect@hoornbeeck.nl.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
232