Weerbaarheidstraining voor (jong)volwassenen

Omgaan met conflicten en agressie
Doelgroep:  Organisaties, Jongeren, Starters op de arbeidsmarkt
Trainingsduur:  2 - 3 weken
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: Weerbaarheidstraining voor (jong)volwassenen - Omgaan met conflicten en agressie


 

Hebt u in uw werk te maken met agressie en / of wilt u uw weerbaarheid vergroten? In deze training gaan we met elkaar kijken naar de oorzaken en gevolgen van conflicten en agressie. Wat is een conflict en wat doet het met je? Hoe reageer je en hoe zou je beter kunnen reageren? We behandelen de cruciale rol van communicatie op het moment dat een conflict escaleert. Door middel van individuele bevrijdingstechnieken leren we voor onszelf op te komen, grenzen te bepalen, maar ook zekerheid uit te stralen richting de ander. Tenslotte leren we door grensrollenspelen hoe we zelf omgaan met spannende situaties en wat we daarin al dan niet kunnen of moeten veranderen.

In overleg kan het programma op de specifieke situatie worden aangepast.

De duur van de basistraining is 2 dagdelen en een verdiepingscursus beslaat 5 dagdelen. Deze cursus kan zowel op het Hoornbeeck College als op de eigen locatie voor een team worden verzorgd.

De prijs wordt op basis van maatwerk vastgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. van de Braak-Griffioen: tel.nr. 085 - 483 8493, email: connect@hoornbeeck.nl.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
232