3F-Taaltoets

Verplicht voor alle medewerkers in de kinderopvang
Doelgroep:  Organisaties, Ouders, Jongeren
Trainingsduur:  > 4 weken
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: 3F-Taaltoets - Verplicht voor alle medewerkers in de kinderopvang


 

Voor alle medewerkers in de kinderopvang is het verplicht: de 3F-taaltoets. Iedereen die in de afgelopen jaren is afgestudeerd, heeft het certificaat op zak. Wie al eerder een mbo-opleiding heeft afgerond, moet het alsnog behalen. Dat kan, Hoornbeeck Connect helpt u graag!

Deelnemers die de cursus hebben afgerond geven aan dat ze de rustige sfeer waarderen. Natuurlijk is er sprake van spanning vóór de examens, maar dat wordt gecompenseerd door onze persoonlijke benadering.

Heeft u interesse in deze cursus? Vul dan het aanmeldformulier in!

Afhankelijk van de beginsituatie kunnen deelnemers in 6 sessies hun certificaat Nederlands 3F behalen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen het zo ontspannen mogelijk doet, proberen we het traject zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de deelnemers. De exameneisen zijn duidelijk, zodat we een doelgerichte training aanbieden.

De training kost individueel € 465,00 voor 6 dagdelen inclusief examinering.

Indien u meerdere mensen heeft waarmee u wilt inschrijven, dan kan de training ook bij u als "incompany training" worden aangeboden. De "incompany training" is al aantrekkelijk bij een groepsgrootte van 8 personen.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
226