Effective communication in business

Verbeter uw zakelijke communicatie in het Engels
Doelgroep:  Organisaties
Trainingsduur:  > 4 weken
Locatie:  Amersfoort

Contactformulier

Aanmelden voor: Effective communication in business - Verbeter uw zakelijke communicatie in het Engels


 

U merkt dat u in het telefoongesprek met klanten of bedrijven in het buitenland steeds net niet de woorden kunt vinden die u nodig hebt om het gesprek tot een succes te maken. Als u een e-mail leest dan moet u vaak woorden opzoeken in het woordenboek. Als u een e-mail wilt beantwoorden, dan twijfelt u vaak of u wel de juiste woorden hebt gebruikt en of de woordvolgorde wel klopt. Dan is deze training precies datgene wat u nodig heeft. In deze training zetten we de puntjes op de i. Cross your T en dot your I zoals de Engelsen zeggen. De training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. De nadruk ligt op effectief en efficiënt communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  1. Telefoneren
  2. Onderhandelen
  3. E-mail lezen en beantwoorden
  4. Presenteren

In deze training maken we gebruik van de cursusboeken van Business Partner. We proberen elke deelnemer op zijn eigen niveau te laten werken. Daarom voeren we met elke deelnemer tijdens de eerste training een intakegesprek.

In de lessen zal er de nadruk liggen op het werken uit de cursusboeken. Elke training zal een unit uit het boek behandeld worden. De trainer zal vervolgens in de onlineomgeving MyEnglishLab het huiswerk voor de volgende training klaarzetten. De deelnemers kunnen dan thuis het huiswerk online maken en ook zelf hun resultaten inzien.

Tijdens de training maken de deelnemers regelmatig opdrachten waarmee ze aantonen dat ze het bij de gekozen training behorende niveau beheersen.

De cursusprijs voor individuele aanmeldingen bedraagt € 400,00. Daarbij komt nog ca. € 65,00 voor het studieboek en de online-omgeving. Voor incompany trainingen wordt een all-in prijs berekend op offertebasis.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
226