Helpende plus

een aanvullend programma verpleegtechnische vaardigheden
Doelgroep:  Organisaties
Trainingsduur:  > 4 weken
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Helpende plus


 

Voor medewerkers met een Helpende niveau 2 diploma bieden we nu ook het Helpende plus programma aan. Na het volgen van deze module kunt u uw medewerkers breder inzetten voor o.a. medicatie checken en toedienen.

Bij voldoende inschrijvingen willen we deze training graag starten vanaf het cursusjaar 2019-2020. De training zal ongeveer 3 maanden duren. De trainingsdata zullen in overleg worden vastgesteld. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat voor het Helpende plus programma.

Tijdens de training worden de studenten geschoold in de theorie en de praktijk van het meten van de vitale functies, toedienen van medicatie, basis wondverzorging, legen en verwisselen van katheterzak, condoomkatheter aanbrengen en het omgaan met onverwachte situaties. Daarnaast zal er ook verdiepend worden ingegaan op enkele veel voorkomende ziektebeelden.

Van de deelnemers aan deze training wordt ook een deel zelfstudie verwacht ter voorbereiding op de scholingsdagen. Om de handelingen in de praktijk te kunnen toetsen is er praktijkbegeleiding nodig. Materiaal van prove2move is hiervoor beschikbaar.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
226