Verpleegtechnische vaardigheden

Voor het bieden van kwalitatief verantwoorde zorg
Doelgroep:  Organisaties
Kostenindicatie:  Vanaf € 250
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: Verpleegtechnische vaardigheden - Voor het bieden van kwalitatief verantwoorde zorg


 

Deze training is bestemd voor volwassenen, bij voorkeur met het diploma voor Ziekenverzorgende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Men wil meer kennis opdoen en vaardigheden aanleren of oefenen? Buurtzorg-organisaties of instellingen voor verzorging / verpleging kunnen naar wens een scholing op maat ontvangen: de training wordt afgestemd op de actuele situatie en de doelgroep.

De duur van de scholing hangt samen met de hoeveelheid aan te leren vaardigheden. Men schrijft individueel of als team in en de scholing kan op het Hoornbeeck College of op de eigen locatie worden verzorgd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. van de Braak-Griffioen: tel.nr. 085 - 483 8493, email: connect@hoornbeeck.nl.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder. Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.
training
226